Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Steaky s bylinkami

lanvin
11hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

762 kJ

energetická hodnota na 100g

350 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky1g sacharidy15g bílkoviny

Marinovaný hovězí steak s čerstvými bylinkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks steaků - z kvalitního roštěnce nebo svíčkové
  • 1 hrst čerstvé nasekané petrželky
  • 4 snítky čerstvé nasekané bazalky
  • 2 lžíce čerstvého nasekaného oregána
  • 80 ml olivového oleje
  • 4 špetky drceného pepře
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  • V misce smíchejte olivový olej a čerstvé bylinky. Steaky lehce osolte a opepřete a naložte na 24 hodin do oleje s bylinkami.
  • Druhý den rozehřejte gril, steaky vyndejte z marinády, nechte je okapat a vložte na gril. Grilujte z obou stran, délku grilování přizpůsobte tomu, jak chcete mít maso propečené.
  • Během grilování potírejte olejem s bylinkami.
  • Před podáváním potřete zbytkem bylinkového oleje.
Brambory s čedarem

Brambory s čedarem

3 hlasy
1h a 30min 678kJ 140 Kč
Polévka s růžičkovou kapustou

Polévka s růžičkovou kapustou

3 hlasy
55min 387kJ 120 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

12 hlasů
40min 488 kJ 268 Kč
Steak v kávové krustě

Steak v kávové krustě

11 hlasů
20min 850 kJ 230 Kč
Steaky z tuňáka s rukolou

Steaky z tuňáka s rukolou

8 hlasů
25min 819 kJ 315 Kč
Steaky s koriandrovou omáčkou

Steaky s koriandrovou omáčkou

10 hlasů
25min 675 kJ 341 Kč
Rybí steaky s ančovičkou

Rybí steaky s ančovičkou

10 hlasů
40min 625 kJ 288 Kč

Články nejen o vaření