Prostreno.cz

Guláš s lečem

Jemný guláš z vepřového masa.

29.06.2012 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

481 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostky a orestujte ji v kastrolu na sádle. Přidejte vepřové maso nakrájené na kostky. Maso ze všech stran opečte, osolte a opepřete. Přidejte lečo, zamíchejte a přilijte vývar. Přikryjte a duste až je maso měkké.
  2. Když je maso téměř měkké, přidejte na proužky nakrájenou papriku a sýr. Duste ještě 10 minut. Sýr dodá omáčce jemnější chuť.
  3. Podávejte s knedlíkem, těstovinou nebo rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,80 g
  • Sacharidy:

    101,50 g
    • Cukry:

      20,20 g
  • Tuky:

    154,35 g
  • Vláknina:

    30,00 g

Aktivita pro spálení:

114 kcal
14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení





Podobné recepty

Krůtí guláš s mandlemi

(14 hlasů)
1h a 10min
552 kJ

Vepřový guláš s rajčaty

(12 hlasů)
60min
609 kJ

Fazolový guláš

(16 hlasů)
55min
551 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš s lečem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba