Prostreno.cz

Guláš s lečem

Jemný guláš z vepřového masa.

29.06.2012 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

620 kJ / 148 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostky a orestujte ji v kastrolu na sádle. Přidejte vepřové maso nakrájené na kostky. Maso ze všech stran opečte, osolte a opepřete. Přidejte lečo, zamíchejte a přilijte vývar. Přikryjte a duste až je maso měkké.
  2. Když je maso téměř měkké, přidejte na proužky nakrájenou papriku a sýr. Duste ještě 10 minut. Sýr dodá omáčce jemnější chuť.
  3. Podávejte s knedlíkem, těstovinou nebo rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    156,24 g
  • Sacharidy:

    102,34 g
    • Cukry:

      34,37 g
  • Tuky:

    161,73 g
  • Vláknina:

    14,50 g

Aktivita pro spálení:

613 kcal
76

minut jízdy na kole

58

minut běhu

182

minut uklízení





Podobné recepty

Krůtí guláš s mandlemi

(14 hlasů)
1h a 10min
558 kJ

Vepřový guláš s rajčaty

(12 hlasů)
60min
475 kJ

Fazolový guláš

(16 hlasů)
55min
589 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

lečo

82 kcal / 100g
B2 g
S13 g
T3 g

Hovězí vývar

30 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T2 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš s lečem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba