Prostreno.cz

Vepřový guláš s rajčaty

Skvělý recept na guláš s rajčaty a houbami.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 397 kJ / 95 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • 500 g vepřové plece
  • 2 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce hotové tmavé jíšky
  • 1 lžíce sádla
  • 150 g hub - nebo žampiónů
  • 1 plechovka rajčat ve vlastní šťávě
  • 250 ml vepřového vývaru
  • 1 snítka šalvěje
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Oloupanou a nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na rozehřátém sádle. Přidejte nakrájený česnek a na kostky nakrájené maso. Restujte 5 minut. Zalijte vývarem, přikryjte a duste 30 minut.
  2. Pak přidejte nakrájené houby, rajčata i s nálevem, nakrájenou šalvěj ,podle chuti sůl a pepř. Podávejte s těstovinou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s rajčaty

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat