Prostreno.cz

Vepřové maso se skořicí a jablky

Vepřové maso vonící skořicí.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 409 kJ / 97 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, posypte ho skořicí, solí, kurkumou a kmínem. Dobře promíchejte, ať je maso okořeněné ze všech stran.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a orestujte ho dozlatova.
  3. Maso zalijte vývarem, přikryjte a duste přibližně 50 minut. Asi 15 minut před dokončením přidejte na klínky nakrájená jablka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,05g
  • Sacharidy:

    236,71g
    • Cukry:

      5,82g
  • Tuky:

    39,73g
  • Vláknina:

    4,60g

Aktivita pro spálení: 97 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se skořicí a jablky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat