Prostreno.cz

Vepřové maso se skořicí a jablky

Vepřové maso vonící skořicí.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 532 kJ / 127 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, posypte ho skořicí, solí, kurkumou a kmínem. Dobře promíchejte, ať je maso okořeněné ze všech stran.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a orestujte ho dozlatova.
  3. Maso zalijte vývarem, přikryjte a duste přibližně 50 minut. Asi 15 minut před dokončením přidejte na klínky nakrájená jablka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,90g
  • Sacharidy:

    251,50g
    • Cukry:

      19,00g
  • Tuky:

    46,63g
  • Vláknina:

    71,00g

Aktivita pro spálení: 127 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
634 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1271 kJ

Vepřové maso s pórkem

(12 hlasů)
30min
583 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se skořicí a jablky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat