Prostreno.cz

Polévka z bílých fazolí

Polévka z fazolí se špenátem chutná báječně.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 571 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Fazole namočte přes noc do vody. Poté je v té samé vodě uvařte „al dente“.
  2. V hrnci na oleji orestujte na jemno nakrájenou cibuli, očištěnou, nakrájenou mrkev a nakrájený řapíkatý celer. Přidejte špenátové listy a nechte podusit.
  3. Vše zalijte vývarem z fazolí a postupně přidejte i uvařené fazole.
  4. Povařte ještě 5 minut, dochuťte solí, pepřem a podávejte s hoblinkami parmazánu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílých fazolí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat