Prostreno.cz

Pstruh plněný řapíkatým celerem

Plněný, grilovaný pstruh.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 821 kJ / 196 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy0g
tuky16g

Ingredience na

  • 4 ks pstruhů
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 4 lžíce koření na grilování ryb
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce oleje
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Omyté ryby osušte. Celer nakrájejte na menší kousky.
  2. Každou rybu vytřete důkladně máslem, osolte a do ryby vložte nakrájený celer.
  3. Pstruhy potřete olejem, posypte kořením, koření vetřete důkladně do ryby.
  4. Pstruhy zabalte do folie a nechte přes noc v lednici. Druhý den grilujte na dobře rozehřátém grilu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,30g
  • Sacharidy:

    9,90g
    • Cukry:

      1,80g
  • Tuky:

    183,70g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 196 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Pečení pstruzi

(11 hlasů)
45min
831 kJ

Pstruzi na mandlích

(11 hlasů)
50min
934 kJ

Pstruh na tymiánu

(12 hlasů)
40min
758 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný řapíkatým celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat