Prostreno.cz

Pstruh plněný řapíkatým celerem

Plněný, grilovaný pstruh.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 830 kJ / 198 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy0g
tuky16g

Ingredience na

  • 4 ks pstruhů
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 4 lžíce koření na grilování ryb
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce oleje
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Omyté ryby osušte. Celer nakrájejte na menší kousky.
  2. Každou rybu vytřete důkladně máslem, osolte a do ryby vložte nakrájený celer.
  3. Pstruhy potřete olejem, posypte kořením, koření vetřete důkladně do ryby.
  4. Pstruhy zabalte do folie a nechte přes noc v lednici. Druhý den grilujte na dobře rozehřátém grilu.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný řapíkatým celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat