Prostreno.cz

Pečení pstruzi

Pečený nebo jinak upravený pstruh je vždy pro milovníky ryb pochoutkou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 912 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupaný česnek a dobře omytý citrón nakrájejte na plátky.
  2. Pstruhy omyjte, osušte, kůži několikrát nařízněte. Pstruhy osolte a do každého vložte 3 snítky tymiánu, nakrájený česnek a 3 kolečka citrónu.
  3. Na pečící papír rozložte zbývající kolečka citrónu, na citrón položte pstruhy, posypte nasekaným tymiánem a pokapejte olejem. Pečte v troubě 30 minut při 220°C.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečení pstruzi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat