Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Květákový krém

lanvin
12hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

249 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky6g sacharidy2g bílkoviny

Jednoduchá krémová květáková polévka.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 hlávka květáku
  • 1 ks cibule
  • 3 lžíce oleje
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 špetka soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře

Postup přípravy

  • Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli. Orestovanou cibuli zalijte vývarem.
  • Omytý květák rozdělte na růžičky a dejte vařit do zeleninového vývaru.
  • Uvařenou polévku rozmixujte a podle chuti osolte.
  • Polévku před podáváním pokapejte olejem a posypte pepřem.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

4 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Rajčatový krém

Rajčatový krém

26 hlasů
35min 250 kJ 76 Kč
Pórkový krém

Pórkový krém

21 hlasů
50min 499 kJ 31 Kč
Hrášková polévka

Hrášková polévka

16 hlasů
40min 358 kJ 44 Kč
Květákový krém

Květákový krém

25 hlasů
45min 713 kJ 79 Kč
Krémová česnečka

Krémová česnečka

16 hlasů
35min 507 kJ 80 Kč
Houbový krém s tymiánem

Houbový krém s tymiánem

16 hlasů
50min 451 kJ 96 Kč

Články nejen o vaření