Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Žampiónový salát

lanvin
8hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

542 kJ

energetická hodnota na 100g

158 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky3g sacharidy8g bílkoviny

Rychlý salát z žampiónů a celeru s restovaným lososem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g žampiónů
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 100 g bílého jogurtu
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 2 lžíce mléka
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky kayenského pepře
  • 300 g filetů lososa
  • 1 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  • Očištěné žampióny nakrájejte na plátky, oloupaný celer nakrájejte na nudličky.
  • Jogurt promíchejte s citrónovou šťávou, mlékem a podle chuti osolte a opepřete.
  • Žampióny blanšírujte ve vařící vodě, hned je zchlaďte a dejte do mísy. Přidejte celer a promíchejte.
  • Lososa nakrájejte na kousky a orestujte na oleji s máslem z každé strany 5-8 minut. Lososa osolte a opepřete.
  • Na talíř dejte žampióny s celerem, lososa a přelijte jogurtovou omáčkou.
Tuňákové krokety

Tuňákové krokety

1 hlas
60min 615kJ 130 Kč
Telecí rolády s majoránkou

Telecí rolády s majoránkou

1 hlas
1h a 25min 1049kJ 320 Kč

Podobné recepty

Hlívový salát

Hlívový salát

12 hlasů
15min 636 kJ 78 Kč
Žampionový salát

Žampionový salát

10 hlasů
20min 600 kJ 80 Kč
Dýňovo houbový salát

Dýňovo houbový salát

15 hlasů
45min 438 kJ 50 Kč
Salát z hlívy ústřičné

Salát z hlívy ústřičné

10 hlasů
35min 1214 kJ 95 Kč
Teplý houbový salát

Teplý houbový salát

9 hlasů
30min 349 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření