Prostreno.cz

Svíčkové řezy s medovou marinádou

Marinované řezy ze svíčkové.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 850 kJ / 203 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy7g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g hovězí svíčkové - á 200 g na porci
  • 4 špetky soli
  • Na marinádu
  • 6 lžic sójové omáčky
  • 100 ml suchého bílého vína
  • 100 ml suchého sherry
  • 2 lžíce zelené petrželky
  • 2 lžíce medu
  • 4-6 kapek sherry octa

Postup přípravy

  1. Maso vložte do marinády, zakryjte a dejte přes noc do chladničky.
  2. Dobře okapané maso grilujte z obou stran, délku grilování přizpůsobte podle toho, jak chcete mít maso propečené. Hotové maso osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,50g
  • Sacharidy:

    111,50g
    • Cukry:

      86,60g
  • Tuky:

    15,90g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 203 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Svíčkové medailonky s jahodami

(17 hlasů)
35min
465 kJ

Hamburgery z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
50min
968 kJ

Nudličky ze svíčkové s houbami

(12 hlasů)
45min
376 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Svíčkové řezy s medovou marinádou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat