Prostreno.cz

Hovězí ledvinky na víně

Jedním z oblíbených pokrmů z vnitřností jsou ledvinky na víně.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 2h a 0min

    1h a 30min příprava

    30min vaření

  • 685 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy4g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ledvinky podélně rozkrojte a odstraňte žilky s tukem, dobře vymyté namočte na hodinu do mléka.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte ledvinky nakrájené na plátky, ochuťte pepřem, podlijte vínem, přidejte nasekaný tymián a duste doměkka. Měkké ledvinky osolte.
  3. Hotové ledvinky zaprašte moukou a ještě 5 minut duste. Podávejte s rýží, posypané petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,50g
  • Sacharidy:

    230,10g
    • Cukry:

      17,20g
  • Tuky:

    146,75g
  • Vláknina:

    53,00g

Aktivita pro spálení: 163 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Restovaná játra

(19 hlasů)
25min
544 kJ

Grilovaná játra

(17 hlasů)
1h a 30min
778 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
553 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Anonym
30.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí ledvinky na víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat