Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí maso se zelím

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

470 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky13g sacharidy4g bílkoviny

Jehněčí maso dušené v troubě se zelím.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g jehněčího masa na guláš
  • 3 ks cibule
  • 750 g zelí
  • 500 g brambor
  • 4 lžíce oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 2 ks bobkového listu
  • 1 lžička kmínu
  • 4 snítky zelené petrželky

Postup přípravy

  • Oloupanou cibuli nakrájejte na kroužky, zelí na proužky, maso na velké kostky, oloupané brambory na plátky.
  • Maso osmažte s cibulí na oleji dozlatova, osolte a opepřete.
  • Do zapékací misky dejte vrstvu masa s cibulí, maso posypte kmínem, brambory, které jemně osolte, pak vrstvu zelí, které osolte a posypte kmínem a přidejte bobkový list.
  • Vše zalijte vývarem a duste v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně hodinu nebo až do změknutí masa.
  • Hotový pokrm posypte nakrájenou petrželkou.
Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Jehněčí kostky dušené

Jehněčí kostky dušené

10 hlasů
1h a 5min 453 kJ 220 Kč
Jehněčí kotlety

Jehněčí kotlety

6 hlasů
1h a 40min 840 kJ 411 Kč
Jehněčí maso s mrkví

Jehněčí maso s mrkví

5 hlasů
1h a 45min 632 kJ 420 Kč
Jehněčí maso s olivami

Jehněčí maso s olivami

6 hlasů
1h a 10min 745 kJ 160 Kč
Plněná jehněčí kýta

Plněná jehněčí kýta

12 hlasů
1h a 50min 718 kJ 320 Kč
Jehněčí dušené se zelím

Jehněčí dušené se zelím

7 hlasů
1h a 45min 339 kJ 190 Kč

Články nejen o vaření