Prostreno.cz

Roštěná v marinádě

Opečené plátky roštěné naložené v jogurtové marinádě.

Ohodnotit
(10 hlasů)
05.09.2012 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

1071 kJ / 255 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Plátky roštěné naklepejte, nařízněte na krajích a osolte.
  2. Kapii nakrájejte na drobné kostičky a spolu s pepřem, pálivou paprikou, mletým hřebíčkem, špetkou soli vmíchejte do jogurtu. Touto marinádou potřete připravené maso a nechte v lednici 2-4 hodiny.
  3. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte k němu bobkový list a celé hřebíčky a pomalu v něm opékejte naložené maso.
  4. Opečené maso vyjměte, do výpeku vlijte zbytek marinády a smetanu, nechte pár minut povařit. Jako přílohu podávejte rýži.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,20 g
  • Sacharidy:

    330,00 g
    • Cukry:

      25,20 g
  • Tuky:

    213,50 g
  • Vláknina:

    86,00 g

Aktivita pro spálení:

255 kcal
31

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
871 kJ

Rolády z hovězí roštěné

(9 hlasů)
50min
651 kJ

Roštěnky se zeleninou

(6 hlasů)
1h a 20min
630 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Roštěná v marinádě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba