Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s česnekovou omáčkou

lanvin
8hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

1005 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:21g tuky2g sacharidy11g bílkoviny

Rychle připravená pečená ryba.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g chlazených filetů z tresky - á 250 g
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 100 g másla
  • Na omáčku
  • 6 stroužků prolisovaného česneku
  • 2 lžíce čerstvě nasekané petrželky
  • 80 ml olivového oleje
  • 20 ml octa
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Všechny ingredience na omáčku důkladně promíchejte.
  • Filé osolte a na rozehřátém másle opečte zvolna z obou stran dozlatova.
  • Podávejte s česnekovou omáčkou.
TIP:

Tmto způsobem můžete připravit jakoukoli oblíbenou rybu, případně filé mražené.

Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

1 hlas
1h a 30min 533kJ 300 Kč
Polévka s mletým masem

Polévka s mletým masem

1 hlas
1h a 10min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Ryba na kaparech

Ryba na kaparech

12 hlasů
55min 556 kJ 112 Kč
Ryba s rajčatovou krustou

Ryba s rajčatovou krustou

9 hlasů
50min 551 kJ 125 Kč
Ryba s rajčaty

Ryba s rajčaty

5 hlasů
1h a 15min 316 kJ 150 Kč
Bílá ryba s oříšky

Bílá ryba s oříšky

13 hlasů
40min 916 kJ 350 Kč
Losos s fazolkami

Losos s fazolkami

7 hlasů
55min 891 kJ 160 Kč
Ryba s limetkou

Ryba s limetkou

11 hlasů
45min 477 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření