Prostreno.cz

Ryba s paprikou a pomerančem

Rybí podkovy dušené s paprikou v římském hrnci.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 286 kJ / 68 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na

  • 4 porce bílé ryby - podkovy
  • 5 špetek soli
  • 4 ks paprik
  • 12 ks šalotek
  • 2 stroužky česneku
  • 150 ml řepkového oleje
  • 2 lžičky hrubě mletého pepře
  • 2 ks pomerančů
  • 1 ks červené chilli papričky - bez semínek
  • 6 snítek čerstvého kopru

Postup přípravy

  1. Připravte si římský hrnec k pečení.
  2. Do připraveného hrnce dejte nakrájené papriky, nakrájenou chilli papričku, oloupané šalotky a oloupaný česnek. Vše lehce osolte.
  3. Na papriky položte osolené a opepřené rybí podkovy. Vše přelijte olejem a hrnec přikryjte.
  4. Vložte do studené trouby, zapněte na 200 °C a pečte hodinu.
  5. Po hodině hrnec otevřete, přidejte oloupaný, nakrájený pomeranč, pokapejte šťávou vymačkanou z druhého pomeranče, přidejte snítky kopru a nechte v troubě odkryté ještě 15 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s paprikou a pomerančem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat