Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s paprikou a pomerančem

lanvin
4hlasy
Hodnotit

1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

279 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky7g sacharidy3g bílkoviny

Rybí podkovy dušené s paprikou v římském hrnci.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce bílé ryby - podkovy
  • 5 špetek soli
  • 4 ks paprik
  • 12 ks šalotek
  • 2 stroužky česneku
  • 150 ml řepkového oleje
  • 2 lžičky hrubě mletého pepře
  • 2 ks pomerančů
  • 1 ks červené chilli papričky - bez semínek
  • 6 snítek čerstvého kopru

Postup přípravy

  • Připravte si římský hrnec k pečení.
  • Do připraveného hrnce dejte nakrájené papriky, nakrájenou chilli papričku, oloupané šalotky a oloupaný česnek. Vše lehce osolte.
  • Na papriky položte osolené a opepřené rybí podkovy. Vše přelijte olejem a hrnec přikryjte.
  • Vložte do studené trouby, zapněte na 200 °C a pečte hodinu.
  • Po hodině hrnec otevřete, přidejte oloupaný, nakrájený pomeranč, pokapejte šťávou vymačkanou z druhého pomeranče, přidejte snítky kopru a nechte v troubě odkryté ještě 15 minut.
Telecí svíčková s čerstvými bylinkami

Telecí svíčková s čerstvými bylinkami

1 hlas
50min 552kJ 500 Kč
Květákový krém se žampióny

Květákový krém se žampióny

3 hlasy
50min 213kJ 90 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Ryba na kaparech

Ryba na kaparech

10 hlasů
55min 550 kJ 112 Kč
Ryba s rajčatovou krustou

Ryba s rajčatovou krustou

9 hlasů
50min 493 kJ 125 Kč
Ryba s rajčaty

Ryba s rajčaty

4 hlasy
1h a 15min 292 kJ 150 Kč
Bílá ryba s oříšky

Bílá ryba s oříšky

12 hlasů
40min 911 kJ 350 Kč
Ryba s limetkou

Ryba s limetkou

11 hlasů
45min 473 kJ 120 Kč
Treska na kari

Treska na kari

7 hlasů
1h a 5min 406 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření