Prostreno.cz

Guláš z drůbežích žaludků

Jednoduchý recept na guláš.

07.11.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

502 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dobře omyté drůbeží žaludky uvařte doměkka. Vodu slijte a žaludky nakrájejte na kousky.
  2. Na másle orestujte mouku, zalijte smetanou, přidejte tymián a ochucovadlo. Povařte 10 minut.
  3. Do omáčky vložte drůbeží žaludky, nadrobno nakrájené okurky a vše prohřejte. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Nejvhodnější příloha jsou brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    109,19 g
  • Sacharidy:

    59,31 g
    • Cukry:

      11,53 g
  • Tuky:

    92,26 g
  • Vláknina:

    8,58 g

Aktivita pro spálení:

529 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z uzeného masa

(12 hlasů)
1h a 10min
783 kJ

Guláš v římském hrnci

(9 hlasů)
2h a 35min
484 kJ

Guláš s telecím masem

(11 hlasů)
1h a 10min
457 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

drůbeží játra

167 kcal / 100g
B25 g
S1 g
T4 g

sterilované okurky

11 kcal / 100g
B0,4 g
S2 g
T0 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z drůbežích žaludků

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba