Prostreno.cz

Farmářské rizoto

Italské rizoto podle Emanuela Ridi.

20.11.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

456 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci orestujte na oleji nakrájenou šalotku, přidejte rýži podlijte vínem a míchejte, postupně přilijte vývar.
  2. Chřest, hrášek a fazolky nakrájejte na stejně velké kousky a přidejte je k rýži. Vařte pomalu 20 minut.
  3. K měkké rýži vmíchejte nasekanou petrželku, nasekanou mátu, podle chuti osolte, posypte sýrem a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    111,49 g
  • Sacharidy:

    399,83 g
    • Cukry:

      41,46 g
  • Tuky:

    110,50 g
  • Vláknina:

    36,10 g

Aktivita pro spálení:

751 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

224

minut uklízení





Podobné recepty

Rizoto s petrželkou

(6 hlasů)
40min
423 kJ

Rizoto s chřestem

(9 hlasů)
40min
630 kJ

Rizoto s mandlemi

(7 hlasů)
35min
1473 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

čerstvá máta

70 kcal / 100g
B3 g
S14 g
T0 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

zelený chřest

20 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,2 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Farmářské rizoto

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba