Prostreno.cz

Farmářské rizoto

Italské rizoto podle Emanuela Ridi.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 457 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy15g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V hrnci orestujte na oleji nakrájenou šalotku, přidejte rýži podlijte vínem a míchejte, postupně přilijte vývar.
  2. Chřest, hrášek a fazolky nakrájejte na stejně velké kousky a přidejte je k rýži. Vařte pomalu 20 minut.
  3. K měkké rýži vmíchejte nasekanou petrželku, nasekanou mátu, podle chuti osolte, posypte sýrem a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,97g
  • Sacharidy:

    144,64g
    • Cukry:

      2,97g
  • Tuky:

    124,48g
  • Vláknina:

    3,01g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(6 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Farmářské rizoto

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat