Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s pomeranči

lanvin
6hlasů
Hodnotit

1h a 10min

20min příprava

50min vaření

755 kJ

energetická hodnota na 100g

300 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky2g sacharidy12g bílkoviny

Sváteční recept na přípravu ryby.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1200 g bílé ryby
  • 2 ks pomeranče
  • 8 plátků slaniny
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce sherry octa
  • 150 ml rybího vývaru
  • 6 špetek soli

Postup přípravy

  • Troubu předehřejte na 200 °C.
  • Jeden oloupaný pomeranč nakrájejte na plátky. Z druhého pomeranče vymačkejte šťávu.
  • Omytou rybu osolte a na několika místech ostrým nožem nařízněte. Dovnitř ryby vložte oloupaný česnek.
  • Do zářezů vložte plátky pomeranče a překryjte je z části plátky slaniny.
  • Pomerančovou šťávu promíchejte s octem a rybím vývarem.
  • Rybu vložte do pekáčku, podlijte vývarem pečte v troubě 40-50 minut.
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

2 hlasy
252kJ 130 Kč
Marinovaný sýr feta

Marinovaný sýr feta

2 hlasy
20min 1322kJ 90 Kč

Podobné recepty

Ryba na kaparech

Ryba na kaparech

11 hlasů
55min 550 kJ 112 Kč
Ryba s rajčatovou krustou

Ryba s rajčatovou krustou

9 hlasů
50min 493 kJ 125 Kč
Ryba s rajčaty

Ryba s rajčaty

5 hlasů
1h a 15min 292 kJ 150 Kč
Treska s petrželkou

Treska s petrželkou

7 hlasů
3h a 25min 369 kJ 75 Kč
Bílá ryba s oříšky

Bílá ryba s oříšky

13 hlasů
40min 911 kJ 350 Kč
Losos s fazolkami

Losos s fazolkami

7 hlasů
55min 838 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření