Prostreno.cz

Jehněčí kotlík se zeleninou

Jehněčí guláš se šalvějí, rajčaty a paprikou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 396 kJ / 94 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Jehněčí kýtu (bez kosti) nakrájejte na kousky.
  2. V litinovém hrnci nechte rozehřát olivový olej a maso na něm orestujte.
  3. Přidejte na větší kousky nakrájenou jarní cibulku a promíchejte.
  4. Asi po pěti minutách přidejte nakrájené papriky, osolte a opepřete.
  5. Jakmile jsou orestované papriky, přidejte nadrobno nakrájená rajčata a duste na mírnějším plameni.
  6. Asi po deseti minutách přidejte rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou šalvěj se zelenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlík se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat