Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí kotlík se zeleninou

lanvin
13hlasů
Hodnotit

55min

15min příprava

40min vaření

396 kJ

energetická hodnota na 100g

265 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky4g sacharidy4g bílkoviny

Jehněčí guláš se šalvějí, rajčaty a paprikou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 750 g jehněnčí kýty
  • 6 lžic olivového oleje
  • 4 ks jarní cibulky
  • 5 ks rajčat
  • 2 ks papriky
  • 3 stroužky česneku
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 2 snítky čerstvé šalvěje
  • 1 hrst nasekané zelené petrželky

Postup přípravy

  • Jehněčí kýtu (bez kosti) nakrájejte na kousky.
  • V litinovém hrnci nechte rozehřát olivový olej a maso na něm orestujte.
  • Přidejte na větší kousky nakrájenou jarní cibulku a promíchejte.
  • Asi po pěti minutách přidejte nakrájené papriky, osolte a opepřete.
  • Jakmile jsou orestované papriky, přidejte nadrobno nakrájená rajčata a duste na mírnějším plameni.
  • Asi po deseti minutách přidejte rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou šalvěj se zelenou petrželkou.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Jehněčí s hruškou

Jehněčí s hruškou

7 hlasů
1h a 35min 872 kJ 244 Kč
Jehněčí ražničí

Jehněčí ražničí

10 hlasů
1h a 15min 511 kJ 299 Kč
Jehněčí guláš se zelím

Jehněčí guláš se zelím

14 hlasů
1h a 35min 383 kJ 199 Kč
Jehněčí kotlety s mátou a petrželkou

Jehněčí kotlety s mátou a petrželkou

10 hlasů
60min 805 kJ 315 Kč
Jehněčí maso se zelím

Jehněčí maso se zelím

8 hlasů
1h a 30min 470 kJ 160 Kč
Jehněčí kýta se zeleninou

Jehněčí kýta se zeleninou

9 hlasů
2h a 35min 415 kJ 390 Kč

Články nejen o vaření