Prostreno.cz

Jehněčí kotlík se zeleninou

Jehněčí guláš se šalvějí, rajčaty a paprikou.

05.12.2012 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

320 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jehněčí kýtu (bez kosti) nakrájejte na kousky.
  2. V litinovém hrnci nechte rozehřát olivový olej a maso na něm orestujte.
  3. Přidejte na větší kousky nakrájenou jarní cibulku a promíchejte.
  4. Asi po pěti minutách přidejte nakrájené papriky, osolte a opepřete.
  5. Jakmile jsou orestované papriky, přidejte nadrobno nakrájená rajčata a duste na mírnějším plameni.
  6. Asi po deseti minutách přidejte rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou šalvěj se zelenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    57,33 g
  • Sacharidy:

    179,20 g
    • Cukry:

      14,20 g
  • Tuky:

    130,41 g
  • Vláknina:

    49,00 g

Aktivita pro spálení:

76 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí s hruškou

(7 hlasů)
1h a 35min
766 kJ

Jehněčí ražničí

(10 hlasů)
1h a 15min
813 kJ

Jehněčí guláš se zelím

(14 hlasů)
1h a 35min
310 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

petrželka

50,95 kcal / 100g
B3,3 g
S8,1 g
T0,7 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

vepřová kýta

242 kcal / 100g
B25 g
S0 g
T15 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlík se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba