Prostreno.cz

Polévka z čerstvého špenátu

I v zimě si můžete uvařit polévku z čerstvého špenátu.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 335 kJ / 80 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Špenát opláchněte pod vodou a nechte okapat.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte a nechte zesklovatěna másle.
  3. Přidejte špenát, promíchejte, zalijte vývarem a vařte 25 minut.
  4. Polévku rozmixujte.
  5. Ve smetaně dobře rozmíchejte mouku a vlijte do rozmixované polévky a povařte 5 minut. Přidejte muškátový oříšek a podle chuti osolte opepřete.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z čerstvého špenátu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat