Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tuňákové karbanátky

lanvin
10hlasů
Hodnotit

60min

30min příprava

30min vaření

834 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky12g sacharidy9g bílkoviny

Rybí karbanátky se zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 450 g tuňáka
  • 4 ks vařených brambor
  • 1 ks vejce
  • 1 ks nastrouhané mrkve
  • 100 g nastrouhaného celeru
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 6 lžic hladké mouky
  • 100 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  • V míse rozmačkejte brambory, přidejte jemně nasekané rybí maso, mrkev, celer, vejce, podle chuti sůl a pepř.
  • Směs důkladně promíchejte a pak vytvarujte karbanátky, které obalte v mouce.
  • Smažte zvolna na rozehřátém oleji. Upečené karbanátky nechte okapat na papírovém ubrousku.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Karbanátky s růžičkovou kapustou

Karbanátky s růžičkovou kapustou

17 hlasů
40min 749 kJ 75 Kč
Karbanátky se zelím

Karbanátky se zelím

13 hlasů
45min 974 kJ 75 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

12 hlasů
40min 917 kJ 180 Kč
Karbanátky z rybího filé

Karbanátky z rybího filé

13 hlasů
60min 286 kJ 150 Kč
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

16 hlasů
50min 733 kJ 130 Kč
Karbanátky se sýrem

Karbanátky se sýrem

8 hlasů
40min 996 kJ 145 Kč

Články nejen o vaření