Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tuňákové karbanátky

lanvin
9hlasů
Hodnotit

60min

30min příprava

30min vaření

827 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky12g sacharidy9g bílkoviny

Rybí karbanátky se zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 450 g tuňáka
  • 4 ks vařených brambor
  • 1 ks vejce
  • 1 ks nastrouhané mrkve
  • 100 g nastrouhaného celeru
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 6 lžic hladké mouky
  • 100 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  • V míse rozmačkejte brambory, přidejte jemně nasekané rybí maso, mrkev, celer, vejce, podle chuti sůl a pepř.
  • Směs důkladně promíchejte a pak vytvarujte karbanátky, které obalte v mouce.
  • Smažte zvolna na rozehřátém oleji. Upečené karbanátky nechte okapat na papírovém ubrousku.
Meruňkové čatní s mandlemi

Meruňkové čatní s mandlemi

4 hlasy
1h a 10min 450kJ 130 Kč
Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

2 hlasy
25min 335kJ 95 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Karbanátky s růžičkovou kapustou

Karbanátky s růžičkovou kapustou

15 hlasů
40min 748 kJ 75 Kč
Karbanátky se zelím

Karbanátky se zelím

11 hlasů
45min 969 kJ 75 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

11 hlasů
40min 910 kJ 180 Kč
Karbanátky z rybího filé

Karbanátky z rybího filé

13 hlasů
60min 268 kJ 150 Kč
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

12 hlasů
50min 722 kJ 130 Kč
Karbanátky se sýrem

Karbanátky se sýrem

8 hlasů
40min 950 kJ 145 Kč

Články nejen o vaření