Prostreno.cz

Telecí na žampiónech

Jemné telecí maso s houbami jako minutka.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 421 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kotlety opečte na rozehřátém oleji, z každé strany přibližně 3-6 minut (podle velikosti kotlet).
  2. Opečené kotlety vyndejte na talíř a na stejnou pánev dejte cibuli, česnek a nakrájené houby. Restujte 5-8 minut, podlijte vínem a za stálého míchání duste, až se tekutiny z části zredukují.
  3. Mouku promíchejte ve vodě a přidejte k houbám. Vařte za stálého míchání 5 minut.
  4. Vmíchejte petrželku, podle chuti osolte a opepřete, vložte kotlety, prohřejte a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,04g
  • Sacharidy:

    168,99g
    • Cukry:

      12,02g
  • Tuky:

    114,00g
  • Vláknina:

    26,47g

Aktivita pro spálení: 100 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí na žampiónech

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat