Prostreno.cz

Zeleninové crudité se sýrovou omáčkou ovoněnou kávou

Crudités je výraz převzatý z francouzštiny, kterým se označují malé kousky čerstvé zeleniny, ve většině případů nakrájené na hranolky, ke kterým se podávají různé omáčky, zvané dips a do nichž se zelenina namáčí.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 15min

    15min příprava

    0min vaření

  • 367 kJ / 87 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na

  • 480 g čerstvé zeleniny - mrkev, celer, paprika a okurka
  • Na omáčku
  • 80 g modrého sýra
  • 2 dcl bílého jogurtu
  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce kávového vinaigrattu

Postup přípravy

  1. Zeleninu očistěte a nakrájejte na nudličky.
  2. Dresink: Nivu utřete s jogurtem, přidejte majonézu a kávový vinaigratt. Dochuťte solí a pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,92g
  • Sacharidy:

    21,70g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    96,89g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 87 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Chřestový koktejl

(19 hlasů)
25min
230 kJ

Předkrm s ricottou

(10 hlasů)
20min
497 kJ

Bressaola s ricottou

(14 hlasů)
15min
813 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Zeleninové crudité se sýrovou omáčkou ovoněnou kávou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat