Prostreno.cz

Hrušky v javorovém sirupu

Dezert pro malé i velké.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 878 kJ / 209 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy21g
tuky12g

Ingredience na

  • 4 ks hrušek
  • 180 ml javorového sirupu
  • 80 ml másla
  • 180 g sýra čedar

Postup přípravy

  1. Oloupané hrušky podélně rozkrojte a vykrojte jádřinec.
  2. V kastrůlku prohřejte javorový sirup s máslem.
  3. Přidejte hrušky a na mírném ohni povařte 10 minut.
  4. Sýr nakrájejte na 8 tenkých plátků.
  5. Horké hrušky rozdělte na 4 talířky, na každou hrušku položte 2 plátky sýra a přelijte horkým javorovým sirupem. Hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,18g
  • Sacharidy:

    83,90g
    • Cukry:

      70,49g
  • Tuky:

    114,66g
  • Vláknina:

    3,10g

Aktivita pro spálení: 209 kcal

26

minut jízdy na kole

19

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Glazovaná hruška s mandlovým knedlíčkem

(12 hlasů)
35min
709 kJ

Hrušky s piniovými oříšky

(10 hlasů)
30min
1118 kJ

Hrušky s jeřabinami v sirupu

(12 hlasů)
55min
747 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hrušky v javorovém sirupu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat