Prostreno.cz

Hrušky s jeřabinami v sirupu

Ovocný dezert ze zralých hrušek, kterých je právě teď na zahrádkách dostatek.

30.09.2011 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

705 kJ / 168 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Každou hrušku překrojte na 4 díly a vykrojte jádřinec. Na pánvi se dvěmi lžícemi rozehřátého másla postupně „každou hrušku zvlášť„ opečte ze všech stran.
  2. Vždy přidejte ke konci pečení lžíci medu a lžíci jeřabin.
  3. Můžete podávat k pečenému masu nebo jako teplý dezert.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,96 g
  • Sacharidy:

    147,36 g
    • Cukry:

      108,96 g
  • Tuky:

    98,40 g
  • Vláknina:

    21,00 g

Aktivita pro spálení:

353 kcal
44

minut jízdy na kole

33

minut běhu

105

minut uklízení





Podobné recepty

Ovesná kaše s hruškami a brusinkami

(16 hlasů)
15min
530 kJ

Hruškový salát

(12 hlasů)
15min
388 kJ

Plněné hrušky

(13 hlasů)
25min
688 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

jeřabiny

50 kcal / 100g
B1 g
S12 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hrušky s jeřabinami v sirupu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba