Prostreno.cz

Kapr na grilu

Grilovaný kapr s provensálským kořením.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 766 kJ / 183 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy2g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Jednotlivé porce ryby omyjte a osušte.
  2. Každou porci potřete olejem, posypte lehce drceným kmínem, provensálským kořením a koprem podle chuti. Osolte a opepřete.
  3. Kapra položte přímo na rozpálený grilovací rošt a z každé strany grilujte po dobu 8-10 minut, do chvíle, kdy se na mase začnou objevovat typické zlatohnědé mřížky.
  4. Podávejte s pečivem a zeleninovou oblohou.

TIP:

Na přípravu kapra na grilu použijte porce z čerstvého, nemraženého kapra, jehož váha nepřekročila 3 kg. Velké ryby obsahují i podstatně větší množství tuku.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,00g
  • Sacharidy:

    110,00g
    • Cukry:

      8,20g
  • Tuky:

    129,30g
  • Vláknina:

    35,00g

Aktivita pro spálení: 183 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
543 kJ

Ovíněný kapr

(12 hlasů)
60min
529 kJ

Kapr na pivu

(8 hlasů)
1h a 40min
539 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza těsto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kapr na grilu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat