Prostreno.cz

Kapr na pivu

Zdravá porce ryby připravená na pivu.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 40min

    1h a 15min příprava

    25min vaření

  • 535 kJ / 127 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce kapra osolte, opepřete a zakápněte pivem. Nechte asi hodinu odležet. Na oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte porce kapra, zalijte zbylým pivem, ochuťte kmínem a duste doměkka. Podávejte s plátky citrónu.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Kapr na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat