Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s pórkem a cuketou

lanvin
6hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

701 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky3g sacharidy9g bílkoviny

Porce ryby s dušenou cuketou a špenátem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks lososa - nabo filetů z bílé ryby
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 ks pórku - jemně nakrájeného
  • 2 stroužky prolisovaného česneku
  • 2 ks středně velké cukety - umyté, jemně nakrájené
  • 100 g baby špenátu
  • 2 lžíce kaparů
  • 1 hrst čerstvě nasekané ploché petrželky
  • 4 lžíce zakysané smetany

Postup přípravy

  • Na hluboké pánvi s rozehřátým olejem opečte plátky lososa asi 4-6 minut z každé strany, lososa vyndejte na talíř a udržujte na teplém místě.
  • Na stejnou pánev přidejte máslo, pórek, česnek, cukety a restujte za stálého míchání 4-5 minut dozlatova.
  • Přidejte špenát, kapary, petrželku, zakysanou smetanu a duste 5 minut.
  • Rybu podávejte se zeleninou a bramborovou kaší.
Ryba v mandlích

Ryba v mandlích

1h a 5min 451kJ 290 Kč
Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

55min 263kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ryba s limetkou

Ryba s limetkou

11 hlasů
45min 477 kJ 120 Kč
Treska na kari

Treska na kari

8 hlasů
1h a 5min 417 kJ 170 Kč
Filé zapečené s pórkem

Filé zapečené s pórkem

10 hlasů
45min 461 kJ 140 Kč
Mořský vlk s rajčaty

Mořský vlk s rajčaty

7 hlasů
1h a 5min 289 kJ 220 Kč
Tilapie se špenátem

Tilapie se špenátem

7 hlasů
60min 422 kJ 150 Kč
Ryba s česnekovou omáčkou

Ryba s česnekovou omáčkou

8 hlasů
40min 1006 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření