Prostreno.cz

Chřest s vařenými vejci

Vařený chřest s vejci.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 642 kJ / 153 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy2g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Uvařená vejce oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Ve velkém hrnci s osolenou vodou povařte 3-4 minuty očištěný chřest, uvařený vložte do vody s ledem, pak sceďte, nechte dobře okapat.
  3. Smíchejte majonézu, hořčici, smetanu a vinný ocet. Dochuťte solí a pepřem.
  4. Chřest rozdělte na talíře, posypte vejci a přelijte ochucenou majonézou.

TIP:

Takto připravený chřest můžete podávat jako předkrm, nebo hlavní chod.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,12g
  • Sacharidy:

    87,26g
    • Cukry:

      12,40g
  • Tuky:

    139,60g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 153 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Zapékaný chřest

(16 hlasů)
45min
511 kJ

Chřestový koktejl

(19 hlasů)
25min
230 kJ

Chřest s kapary

(9 hlasů)
30min
562 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest s vařenými vejci

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat