Prostreno.cz

Guláš z králíka

Králičí guláš dušený s pivem.

22.05.2013 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

776 kJ / 185 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné, omyté maso z králíka nakrájejte na kousky, osolte, vložte na rozehřáté sádlo, opečte ze všech stran, podlijte pivem, přidejte bobkový list a duste doměkka.
  2. Měkké maso vyndejte, do šťávy vmíchejte jíšku, nastrouhaný chléb a zvolna povařte na hustou omáčku.
  3. Omáčku propasírujte, okořeňte kmínem, muškátovým oříškem a utřeným česnekem.
  4. Vložte zpět maso a prohřejte.
  5. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    199,50 g
  • Sacharidy:

    304,30 g
    • Cukry:

      5,32 g
  • Tuky:

    88,86 g
  • Vláknina:

    82,82 g

Aktivita pro spálení:

687 kcal
85

minut jízdy na kole

65

minut běhu

205

minut uklízení





Podobné recepty

Gulášová polévka

(9 hlasů)
1h a 35min
377 kJ

Zvěřinový guláš

(20 hlasů)
1h a 50min
805 kJ

Zaječí guláš

(7 hlasů)
1h a 25min
493 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z králíka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba