Prostreno.cz

Guláš z králíka

Králičí guláš dušený s pivem.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 745 kJ / 178 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy15g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné, omyté maso z králíka nakrájejte na kousky, osolte, vložte na rozehřáté sádlo, opečte ze všech stran, podlijte pivem, přidejte bobkový list a duste doměkka.
  2. Měkké maso vyndejte, do šťávy vmíchejte jíšku, nastrouhaný chléb a zvolna povařte na hustou omáčku.
  3. Omáčku propasírujte, okořeňte kmínem, muškátovým oříškem a utřeným česnekem.
  4. Vložte zpět maso a prohřejte.
  5. Podávejte s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,80g
  • Sacharidy:

    249,90g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    212,78g
  • Vláknina:

    60,00g

Aktivita pro spálení: 178 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Gulášová polévka

(9 hlasů)
1h a 35min
314 kJ

Zvěřinový guláš

(19 hlasů)
1h a 50min
796 kJ

Zaječí guláš

(7 hlasů)
1h a 25min
528 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Guláš z králíka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat