Prostreno.cz

Guláš z králíka

Králičí guláš dušený s pivem.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 717 kJ / 171 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy22g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné, omyté maso z králíka nakrájejte na kousky, osolte, vložte na rozehřáté sádlo, opečte ze všech stran, podlijte pivem, přidejte bobkový list a duste doměkka.
  2. Měkké maso vyndejte, do šťávy vmíchejte jíšku, nastrouhaný chléb a zvolna povařte na hustou omáčku.
  3. Omáčku propasírujte, okořeňte kmínem, muškátovým oříškem a utřeným česnekem.
  4. Vložte zpět maso a prohřejte.
  5. Podávejte s rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Guláš z králíka

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat