Prostreno.cz

Zvěřinový guláš

Guláš pro milovníky zvěřiny.

05.11.2012 lanvin
1h a 50min

30min příprava

1h a 20min vaření

826 kJ / 197 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
  2. Zaprašte paprikou, přidejte kmín, sůl a pepř. Podlijte vodou, aby bylo maso přikryté a duste do poloměkka.
  3. Přidejte bůček nakrájený na malé kostičky a prolisovaný česnek. Duste, až je maso zcela měkké.
  4. Do guláše zavařte instantní jíšku, nebo můžete guláš zahustit tvrdým nastrouhaným chlebem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    276,16 g
  • Sacharidy:

    83,14 g
    • Cukry:

      22,59 g
  • Tuky:

    404,02 g
  • Vláknina:

    15,31 g

Aktivita pro spálení:

712 kcal
89

minut jízdy na kole

67

minut běhu

212

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
686 kJ

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
646 kJ

Guláš z mletého masa

(18 hlasů)
60min
542 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

paprika sladká mletá

282 kcal / 100g
B14 g
S54 g
T13 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

sádlo

897 kcal / 100g
B0,3 g
S0 g
T99 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zvěřinový guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba