Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Zvěřinový guláš

lanvin
18hlasů
Hodnotit

1h a 50min

30min příprava

1h a 20min vaření

841 kJ

energetická hodnota na 100g

211 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:16g tuky2g sacharidy17g bílkoviny

Guláš pro milovníky zvěřiny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg srnčího masa na guláš - nebo jeleního
  • 500 g uzeného bůčku
  • 500 g cibule
  • 100 g sádla
  • 1 lžíce sladké mleté papriky
  • 1 lžička pálivé mleté papriky
  • 6 stroužků česneku
  • 2-3 lžičky instantní jíšky
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička mletého pepře

Postup přípravy

  • Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
  • Zaprašte paprikou, přidejte kmín, sůl a pepř. Podlijte vodou, aby bylo maso přikryté a duste do poloměkka.
  • Přidejte bůček nakrájený na malé kostičky a prolisovaný česnek. Duste, až je maso zcela měkké.
  • Do guláše zavařte instantní jíšku, nebo můžete guláš zahustit tvrdým nastrouhaným chlebem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Guláš z divočáka

Guláš z divočáka

21 hlasů
1h a 45min 401 kJ 280 Kč
Jelení guláš s houbami

Jelení guláš s houbami

19 hlasů
1h a 20min 432 kJ 199 Kč
Guláš z mletého masa

Guláš z mletého masa

16 hlasů
60min 433 kJ 135 Kč
Guláš z králíka

Guláš z králíka

12 hlasů
1h a 30min 424 kJ 145 Kč
Guláš v římském hrnci

Guláš v římském hrnci

8 hlasů
2h a 35min 306 kJ 180 Kč
Jehněčí guláš se zelím

Jehněčí guláš se zelím

14 hlasů
1h a 35min 375 kJ 199 Kč

Články nejen o vaření