Prostreno.cz

Zvěřinový guláš

Guláš pro milovníky zvěřiny.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 1h a 50min

    30min příprava

    1h a 20min vaření

  • 868 kJ / 207 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy3g
tuky16g

Ingredience na

  • 1 kg srnčího masa na guláš - nebo jeleního
  • 500 g uzeného bůčku
  • 500 g cibule
  • 100 g sádla
  • 1 lžíce sladké mleté papriky
  • 1 lžička pálivé mleté papriky
  • 6 stroužků česneku
  • 2-3 lžičky instantní jíšky
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička mletého pepře

Postup přípravy

  1. Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
  2. Zaprašte paprikou, přidejte kmín, sůl a pepř. Podlijte vodou, aby bylo maso přikryté a duste do poloměkka.
  3. Přidejte bůček nakrájený na malé kostičky a prolisovaný česnek. Duste, až je maso zcela měkké.
  4. Do guláše zavařte instantní jíšku, nebo můžete guláš zahustit tvrdým nastrouhaným chlebem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zvěřinový guláš

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat