Prostreno.cz

Zaječí guláš

Guláš nemusí být vždy jen z hovězího nebo vepřového masa.

09.11.2012 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

493 kJ / 117 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zaječí předek nasekejte na menší kousky a osolte.
  2. Na sádle nechte zpěnit nakrájenou cibuli, přidejte papriku a na menší kousky nakrájený bůček a vše zprudka orestujte.
  3. Podlijte vývarem, přidejte maso, rajčatový protlak a duste doměkka.
  4. Měkké maso vykostěte a do guláše přidejte smetanu.
  5. Prohřejte a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    145,59 g
  • Sacharidy:

    94,90 g
    • Cukry:

      24,90 g
  • Tuky:

    157,18 g
  • Vláknina:

    15,00 g

Aktivita pro spálení:

499 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

148

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
671 kJ

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
635 kJ

Guláš z mletého masa

(18 hlasů)
60min
542 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

uzený bůček

360 kcal / 100g
B9 g
S1 g
T53 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

špenátový protlak

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zaječí guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba