Prostreno.cz

Zaječí guláš

Guláš nemusí být vždy jen z hovězího nebo vepřového masa.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 506 kJ / 120 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na

  • 500 g zaječího předku
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce sádla
  • 150 g uzeného bůčku
  • 2 lžíce sladké mleté papriky
  • 400 ml zeleninového vývaru
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 100 ml smetany
  • 3 ks cibule

Postup přípravy

  1. Zaječí předek nasekejte na menší kousky a osolte.
  2. Na sádle nechte zpěnit nakrájenou cibuli, přidejte papriku a na menší kousky nakrájený bůček a vše zprudka orestujte.
  3. Podlijte vývarem, přidejte maso, rajčatový protlak a duste doměkka.
  4. Měkké maso vykostěte a do guláše přidejte smetanu.
  5. Prohřejte a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zaječí guláš

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat