Prostreno.cz

Drůbeží játra na třešních

Flambovaná játra s třešněmi.

25.06.2013 lentilka
25min

10min příprava

15min vaření

376 kJ / 89 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na pánvi s olejem orestujte cibuli, přidejte očištěná játra a za stálého míchání restujte 5 minut.
  2. Přidejte nakrájené třešně, nasekaný tymián a restujte 2 minuty.
  3. Zalijte vodkou a flambujte.
  4. Játra osolte, opepřete a podávejte s bramborovou kaší.

TIP:

Alkohol nikdy nenalévejte na pokrm přímo z lahve! Výpary by se totiž mohly dostat zpět do lahve a ta by vám mohla v ruce prasknout, dobré je alkohol před použitím mírně zahřát.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    133,72 g
  • Sacharidy:

    508,66 g
    • Cukry:

      366,79 g
  • Tuky:

    79,40 g
  • Vláknina:

    67,20 g

Aktivita pro spálení:

1117 kcal
139

minut jízdy na kole

106

minut běhu

333

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí játra na česneku

(7 hlasů)
30min
724 kJ

Ražničí s drůbežími játry

(12 hlasů)
45min
425 kJ

Kuřecí játra s jablky a rýží

(9 hlasů)
50min
987 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vodka

231 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Čerstvý tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Drůbeží játra na třešních

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba