Prostreno.cz

Mořský vlk s hroznovým vínem

Jemné rybí maso s hroznovým vínem.

03.07.2013 lanvin
40min

10min příprava

30min vaření

657 kJ / 157 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájejte nadrobno a spolu s hroznovým vínem orestujte na 2 lžících oleje, přidejte víno, smetanu a duste, až se tekutina zredukuje na čtvrtinu. Ke konci dušení přidejte ve dvou lžících rozmíchanou škrobovou moučku, zelený pepř a nasekanou petrželku.
  2. Na jiné pánvi s olejem a máslem opečte dozlatova osolené porce ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    90,38 g
  • Sacharidy:

    86,97 g
    • Cukry:

      49,02 g
  • Tuky:

    146,66 g
  • Vláknina:

    4,95 g

Aktivita pro spálení:

513 kcal
64

minut jízdy na kole

48

minut běhu

153

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

(7 hlasů)
40min
464 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
651 kJ

Filé s mandarinkami

(9 hlasů)
35min
331 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s hroznovým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba