Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Mořský vlk s hroznovým vínem

lanvin
7hlasů
Hodnotit

40min

10min příprava

30min vaření

533 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky6g sacharidy6g bílkoviny

Jemné rybí maso s hroznovým vínem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce mořského vlka - á 200 g
  • 1 ks cibule
  • 250 g bílého hroznového vína
  • 150 ml smetany
  • 100 ml bílého vína
  • 3 lžíce nakládaného zeleného pepře
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 4 špetky soli
  • 5 lžic oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 hrst zelené petrželky

Postup přípravy

  • Cibuli nakrájejte nadrobno a spolu s hroznovým vínem orestujte na 2 lžících oleje, přidejte víno, smetanu a duste, až se tekutina zredukuje na čtvrtinu. Ke konci dušení přidejte ve dvou lžících rozmíchanou škrobovou moučku, zelený pepř a nasekanou petrželku.
  • Na jiné pánvi s olejem a máslem opečte dozlatova osolené porce ryby.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

Rybí filety s citrónovou kůrou

7 hlasů
40min 418 kJ 110 Kč
Rybí filet s karotkou

Rybí filet s karotkou

11 hlasů
1h a 20min 581 kJ 150 Kč
Filé s mandarinkami

Filé s mandarinkami

9 hlasů
35min 294 kJ 155 Kč
Filé ze pstruha na vinných listech

Filé ze pstruha na vinných listech

9 hlasů
1h a 10min 385 kJ 255 Kč
Rybí filé v pergamenovém papíru

Rybí filé v pergamenovém papíru

8 hlasů
45min 341 kJ 115 Kč
Filé na zelenině

Filé na zelenině

11 hlasů
60min 361 kJ 165 Kč

Články nejen o vaření