Prostreno.cz

Omeleta s kozím sýrem

Vaječná omeleta se sýrem a fenyklem.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 25min

    10min příprava

    15min vaření

  • 652 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli a očištěný, nakrájený fenykl orestujte na 2 lžících másla, poduste, až je fenykl měkký. Můžete přidat pár lžic vody.
  2. Podušený fenykl s cibulí vyndejte děrovanou lžíci na talíř.
  3. Vejce rozšlehejte se smetanou, osolte, opepřete a na stejné pánvi do které přidejte podle potřeby ještě lžíci másla, upečte omeletu.
  4. Na polovinu horké omelety dejte podušený fenykl, rozdrobený sýr a omeletu přeložte, prohřejte a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,82g
  • Sacharidy:

    86,56g
    • Cukry:

      16,20g
  • Tuky:

    150,45g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 155 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Omeleta plněná masem a houbami

(35 hlasů)
50min
789 kJ

Vajíčková omeleta

(29 hlasů)
15min
655 kJ

Ostrá omeleta

(34 hlasů)
25min
492 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Omeleta s kozím sýrem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat