Prostreno.cz

Zelený salát s parmezánem

Mix salátů se špenátem ředkvičkou a parmezánem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 238 kJ / 56 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy3g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do velké servírovací mísy natrhejte oprané listy salátu, přidejte špenát, cuketu a ředkvičky nakrájené na velmi tenké plátky a vše promíchejte.
  2. V malé misce prošlehejte olej, citrónovou šťávu a hořčici, dochuťte solí a pepřem.
  3. Zálivkou pokapejte salát.
  4. Posypte hoblinkami sýra a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,01g
  • Sacharidy:

    94,64g
    • Cukry:

      14,84g
  • Tuky:

    145,60g
  • Vláknina:

    35,59g

Aktivita pro spálení: 56 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení



Podobné recepty

Rajčata s mozzarellou

(68 hlasů)
5min
1140 kJ

Okurkový salát s fetou

(18 hlasů)
15min
792 kJ

Salát z rajčat a fazolí

(10 hlasů)
40min
340 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

verrca
30.05.2016
heenna
11.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zelený salát s parmezánem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat