Prostreno.cz

Zelený salát s parmezánem

Mix salátů se špenátem ředkvičkou a parmezánem.

04.11.2013 sun
20min

20min příprava

0min vaření

236 kJ / 56 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do velké servírovací mísy natrhejte oprané listy salátu, přidejte špenát, cuketu a ředkvičky nakrájené na velmi tenké plátky a vše promíchejte.
  2. V malé misce prošlehejte olej, citrónovou šťávu a hořčici, dochuťte solí a pepřem.
  3. Zálivkou pokapejte salát.
  4. Posypte hoblinkami sýra a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,22 g
  • Sacharidy:

    68,41 g
    • Cukry:

      21,01 g
  • Tuky:

    93,37 g
  • Vláknina:

    24,18 g

Aktivita pro spálení:

324 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

96

minut uklízení





Podobné recepty

Rajčata s mozzarellou

(68 hlasů)
5min
1127 kJ

Okurkový salát s fetou

(18 hlasů)
15min
791 kJ

Salát z rajčat a fazolí

(10 hlasů)
40min
322 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar verrca
30.05.2016
Avatar heenna
11.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

dijonská hořčice

174 kcal / 100g
B7 g
S6 g
T12 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zelený salát s parmezánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba