Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečený okoun s koprem

sun
6hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

344 kJ

energetická hodnota na 100g

125 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky3g sacharidy11g bílkoviny

Ryba zapečená se smetanou a koprem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g filé okouna
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 1 svazek čerstvého kopru
  • 250 ml smetany
  • 2 lžičky hořčičných semínek
  • 1 šálek jemně nasekané pažitky

Postup přípravy

  • Omyté filé uložte do zapékací misky, osolte a opepřete.
  • Smetanu povařte 5 minut s hořčičným semínkem, pak do smetany vmíchejte nasekaný kopr a smetanou přelijte filé v zapékací misce.
  • Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 25 minut.
  • Před podáváním posypte jemně nasekanou pažitkou.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Rybí filé s hráškem

Rybí filé s hráškem

7 hlasů
40min 998 kJ 110 Kč
Křupavá ryba

Křupavá ryba

7 hlasů
50min 764 kJ 135 Kč
Ryba s bílou ředkví

Ryba s bílou ředkví

7 hlasů
55min 525 kJ 260 Kč
Ryba v pikantní omáčce

Ryba v pikantní omáčce

12 hlasů
40min 567 kJ 180 Kč
Treska na zeleném pepři

Treska na zeleném pepři

8 hlasů
40min 531 kJ 160 Kč
Ryba s červenou cibulí

Ryba s červenou cibulí

4 hlasy
1h a 10min 360 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření