Prostreno.cz

Rybí filé s hráškem

Smažená ryba s hráškem a šalvějí.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 1004 kJ / 240 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy40g
tuky5g

Ingredience na

  • 4 porce filé z oblíbené ryby
  • 2 ks cibule
  • 250 g mladého hrášku
  • 10 ks čerstvých lístků šalvěje
  • 8 lžic hladké mouky
  • 40 ml olivového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky pepře
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Hrášek povařte 5 minut v osolené vodě, pak přelijte studenou vodou, sceďte a nechte dobře okapat.
  2. Filety osolte, opepřete, obalte v mouce a osmažte na olivovém oleji.
  3. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
  4. Na rozehřátém másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte hrášek a listy šalvěje. Míchejte 2-3 minuty.
  5. Filé podávejte s připraveným hráškem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,30g
  • Sacharidy:

    222,90g
    • Cukry:

      17,00g
  • Tuky:

    191,25g
  • Vláknina:

    52,00g

Aktivita pro spálení: 240 kcal

30

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

(7 hlasů)
40min
430 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
633 kJ

Filé s mandarinkami

(9 hlasů)
35min
313 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s hráškem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat