Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé s hráškem

lentilka
7hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

998 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky40g sacharidy10g bílkoviny

Smažená ryba s hráškem a šalvějí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filé z oblíbené ryby
  • 2 ks cibule
  • 250 g mladého hrášku
  • 10 ks čerstvých lístků šalvěje
  • 8 lžic hladké mouky
  • 40 ml olivového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky pepře
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  • Hrášek povařte 5 minut v osolené vodě, pak přelijte studenou vodou, sceďte a nechte dobře okapat.
  • Filety osolte, opepřete, obalte v mouce a osmažte na olivovém oleji.
  • Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
  • Na rozehřátém másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte hrášek a listy šalvěje. Míchejte 2-3 minuty.
  • Filé podávejte s připraveným hráškem.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

Rybí filety s citrónovou kůrou

7 hlasů
40min 436 kJ 110 Kč
Rybí filet s karotkou

Rybí filet s karotkou

11 hlasů
1h a 20min 623 kJ 150 Kč
Filé s mandarinkami

Filé s mandarinkami

9 hlasů
35min 306 kJ 155 Kč
Filé ze pstruha na vinných listech

Filé ze pstruha na vinných listech

9 hlasů
1h a 10min 401 kJ 255 Kč
Rybí filé v pergamenovém papíru

Rybí filé v pergamenovém papíru

8 hlasů
45min 560 kJ 115 Kč
Filé na zelenině

Filé na zelenině

11 hlasů
60min 538 kJ 165 Kč

Články nejen o vaření