Prostreno.cz

Rybí filé s hráškem

Smažená ryba s hráškem a šalvějí.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 998 kJ / 238 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy40g
tuky10g

Ingredience na

  • 4 porce filé z oblíbené ryby
  • 2 ks cibule
  • 250 g mladého hrášku
  • 10 ks čerstvých lístků šalvěje
  • 8 lžic hladké mouky
  • 40 ml olivového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky pepře
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Hrášek povařte 5 minut v osolené vodě, pak přelijte studenou vodou, sceďte a nechte dobře okapat.
  2. Filety osolte, opepřete, obalte v mouce a osmažte na olivovém oleji.
  3. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
  4. Na rozehřátém másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte hrášek a listy šalvěje. Míchejte 2-3 minuty.
  5. Filé podávejte s připraveným hráškem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s hráškem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat