Prostreno.cz

Zeleninový vývar se špenátem

Polévka, kterou připravíte během několika minut.

Ohodnotit
(12 hlasů)
sun
  • 25min

    10min příprava

    15min vaření

  • 162 kJ / 38 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Vývar přiveďte k varu, přidejte špenát, sezamová semínka, nakrájenou jarní cibulku a 10 minut povařte.
  2. Do polévky vložte na kostičky nakrájený sýr, nechte projít varem a hned podávejte.

TIP:

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Stejně jako sójová omáčka i miso se liší podle fermentace a délky zrání a může být světlé, tmavé, hladké nebo hrubé. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje, vitaminy, minerály a proteiny ve vyváženém složení. Obsahuje i vitamín B12.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zeleninový vývar se špenátem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat