Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Polévka s nočky

lanvin
14hlasů
Hodnotit

40min

30min příprava

10min vaření

401 kJ

energetická hodnota na 100g

70 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky9g sacharidy3g bílkoviny

Zeleninový vývar se špenátovými nočky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1,5 l silného zeleninového vývaru
  • 2 ks vajec
  • 100 g pšeničné krupice
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 ks cibule
  • 1 hrst baby špenátu
  • 60 g anglické slaniny
  • 1 špetka soli
  • 1 stroužek česneku
  • 1 hrst nasekané zelené petrželky

Postup přípravy

  • Na rozehřátém oleji orestujte nakrájenou cibulku a slaninu, přidejte posekaný předem spařený špenát a nasekaný česnek, míchejte přibližně 3 minuty pak odstavte z ohně.
  • K horkému špenátu rozklepněte vejce, osolte a důkladně promíchejte, postupně vmíchávejte pšeničnou krupici a petrželku. Vzniklé těsto nechte 15 minut přikryté odpočívat.
  • Pomocí dvou lžic tvořte nočky a zavařte je do vývaru.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

7 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

12 hlasů
45min 277 kJ 85 Kč
Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

10 hlasů
45min 316 kJ 110 Kč
Jarní vývar se zeleninou

Jarní vývar se zeleninou

10 hlasů
50min 134 kJ 125 Kč
Velikonoční jehněčí polévka

Velikonoční jehněčí polévka

11 hlasů
1h a 55min 466 kJ 155 Kč
Polévka z krůtího masa

Polévka z krůtího masa

12 hlasů
2h a 30min 373 kJ 105 Kč
Sytá pikantní zeleninová polévka

Sytá pikantní zeleninová polévka

9 hlasů
40min 168 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření