Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska podávaná s vývarem

Mikeš
9hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

388 kJ

energetická hodnota na 100g

195 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky4g sacharidy6g bílkoviny

Pečená treska s vývarem a zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 720-800 g tresky - čerstvé, nebo mražené
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 ks velké cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 4 stroužky česneku
  • 150 ml suchého bílého vína
  • 2 snítky čerstvého tymiánu
  • 1 l vývaru - kuřecího, rybího, nebo zeleninového
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého černého pepře
  • Na ozdobu
  • 1 hrst čerstvých bylinek
  • Na smažení
  • 80 ml oleje

Postup přípravy

  • Na 4 lžících oleje orestujte nakrájenou cibuli, nakrájenou papriku, nakrájený celer a nasekaný česnek.
  • Přidejte víno, tymián, vývar a vařte na silnějším ohni 10-15 minut.
  • V hodně rozehřátém oleji opečte porce ryby, pečte zvolna přibližně 8-12 minut, ryby často otáčejte.
  • Opečené ryby vyndejte děrovanou lžící a nechte okapat na papírovém ubrousku.
  • Ryby podávejte s připraveným vývarem ozdobené bylinkou.
Špenátový salát s houbami

Špenátový salát s houbami

30min 792kJ 130 Kč
Jablečné řezy

Jablečné řezy

1h a 35min 973kJ 170 Kč

Podobné recepty

Treska s paprikou

Treska s paprikou

5 hlasů
60min 350 kJ 250 Kč
Treska z pánve

Treska z pánve

6 hlasů
40min 438 kJ 210 Kč
Treska na fenyklu

Treska na fenyklu

9 hlasů
35min 258 kJ 160 Kč
Treska s petrželovou omáčkou

Treska s petrželovou omáčkou

6 hlasů
40min 260 kJ 150 Kč
Treska na pórku

Treska na pórku

5 hlasů
1h a 5min 792 kJ 260 Kč
Pečená treska s olivami

Pečená treska s olivami

6 hlasů
1h a 10min 424 kJ 320 Kč

Články nejen o vaření