Prostreno.cz

Treska z pánve

Treska a brambory z jedné pánve.

Ohodnotit
(6 hlasů)
17.12.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

637 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Osolenou, opepřenou tresku opečte z obou stran na rozehřátém oleji s máslem.
  2. Tresku vidličkou rozdělte na menší kousky, přidejte na plátky nakrájené vařené brambory.
  3. Víno prošlehejte s hořčicí, smetanou a prolisovaným česnekem.
  4. Tresku a brambory přelijte připraveným vínem, posypte petrželkou a vše poduste 10-15 minut.
  5. Podávejte se snítkou estragonu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    71,20 g
  • Sacharidy:

    183,00 g
    • Cukry:

      16,53 g
  • Tuky:

    233,84 g
  • Vláknina:

    39,00 g

Aktivita pro spálení:

152 kcal
19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení





Podobné recepty

Dušená treska

(8 hlasů)
35min
445 kJ

Treska v mandlích

(9 hlasů)
50min
774 kJ

Treska na másle

(34 hlasů)
35min
1286 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar hedvika
03.05.2016
Avatar moniika
24.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska z pánve

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba