Prostreno.cz

Treska z pánve

Treska a brambory z jedné pánve.

17.12.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

481 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Osolenou, opepřenou tresku opečte z obou stran na rozehřátém oleji s máslem.
  2. Tresku vidličkou rozdělte na menší kousky, přidejte na plátky nakrájené vařené brambory.
  3. Víno prošlehejte s hořčicí, smetanou a prolisovaným česnekem.
  4. Tresku a brambory přelijte připraveným vínem, posypte petrželkou a vše poduste 10-15 minut.
  5. Podávejte se snítkou estragonu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    136,98 g
  • Sacharidy:

    195,44 g
    • Cukry:

      8,28 g
  • Tuky:

    101,44 g
  • Vláknina:

    27,14 g

Aktivita pro spálení:

572 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Dušená treska

(8 hlasů)
35min
456 kJ

Treska v mandlích

(9 hlasů)
50min
856 kJ

Treska na másle

(34 hlasů)
35min
1015 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
03.05.2016
Avatar moniika
24.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska z pánve

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba