Prostreno.cz

Treska z pánve

Treska a brambory z jedné pánve.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 496 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy10g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Osolenou, opepřenou tresku opečte z obou stran na rozehřátém oleji s máslem.
  2. Tresku vidličkou rozdělte na menší kousky, přidejte na plátky nakrájené vařené brambory.
  3. Víno prošlehejte s hořčicí, smetanou a prolisovaným česnekem.
  4. Tresku a brambory přelijte připraveným vínem, posypte petrželkou a vše poduste 10-15 minut.
  5. Podávejte se snítkou estragonu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,91g
  • Sacharidy:

    197,40g
    • Cukry:

      7,53g
  • Tuky:

    241,54g
  • Vláknina:

    22,85g

Aktivita pro spálení: 118 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Těstovinová sekaná s masem

(3 hlasů)

Gratinovaný losos

(7 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska z pánve

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat