Prostreno.cz

Treska z pánve

Treska a brambory z jedné pánve.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 489 kJ / 117 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy10g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Osolenou, opepřenou tresku opečte z obou stran na rozehřátém oleji s máslem.
  2. Tresku vidličkou rozdělte na menší kousky, přidejte na plátky nakrájené vařené brambory.
  3. Víno prošlehejte s hořčicí, smetanou a prolisovaným česnekem.
  4. Tresku a brambory přelijte připraveným vínem, posypte petrželkou a vše poduste 10-15 minut.
  5. Podávejte se snítkou estragonu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    71,22g
  • Sacharidy:

    182,80g
    • Cukry:

      13,53g
  • Tuky:

    233,94g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 117 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Dušená treska

(8 hlasů)
35min
471 kJ

Treska v mandlích

(9 hlasů)
50min
871 kJ

Treska na másle

(34 hlasů)
35min
966 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
03.05.2016
moniika
24.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska z pánve

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat