Prostreno.cz

Filé v žampionové omáčce

Dušené rybí filé s houbami a cibulí.

03.03.2014 lanvin
2h a 45min

2h a 15min příprava

30min vaření

439 kJ / 104 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté filé pokapejte citrónovou šťávou a na dvě hodiny dejte na chladné místo.
  2. Pak filé osušte, osolte a obalte v mouce.
  3. Na rozehřátém másle orestujte nakrájenou cibuli a nakrájené houby, přidejte hořčici, vývar a smetanu, ve které rozmíchejte lžíci mouky, povařte 10 minut.
  4. Do omáčky vložte připravené rybí filé a duste na velmi mírném ohni 15 minut, podle chuti opepřete a dochuťte citrónovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    144,64 g
  • Sacharidy:

    112,30 g
    • Cukry:

      20,84 g
  • Tuky:

    79,03 g
  • Vláknina:

    10,20 g

Aktivita pro spálení:

423 kcal
52

minut jízdy na kole

40

minut běhu

126

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s houbami

(16 hlasů)
45min
553 kJ

Filé na houbách

(10 hlasů)
1h a 30min
375 kJ

Pečená treska s houbami

(3 hlasů)
1h a 10min
1889 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

dijonská hořčice

174 kcal / 100g
B7 g
S6 g
T12 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé v žampionové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba