Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba pečená v alobalu

lentilka
13hlasů
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

887 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky2g sacharidy12g bílkoviny

Ryby pečená s citrónem a voňavým kořením.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1-1,5 kg lososa
  • 120 g rozpuštěného másla
  • 1 lžička drcených hořčičných semínek
  • 2 ks zelené cibulky - jemně nasekané
  • 2 lžičky mletého česneku
  • 1 lžička kari koření
  • 1/4 lžičky mleté kurkumy
  • 1 ks citronu
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  • Uřízněte dva stejně velké kusy alobalu - dostatečně velké, aby se dala do alobalu dobře zabalit ryba.
  • Opláchnutého a osušeného lososa nařízněte několikrát do hloubky (až na kost) ostrým nožem.
  • Máslo, hořčičné semínko, jemně nakrájenou cibuli, sůl, česnek, kari a kurkumu prošlehejte metličkou.
  • Takto připraveným máslem potřete rybu na povrchu i zevnitř.
  • Rybu položte na alobal. Nahoru i dovnitř ryby položte plátky citrónu.
  • Rybu zabalte do alobalu.
  • Pečte v troubě předehřáté na 190 ° C asi 30 až 35 minut.
Pórkový chlebíček

Pórkový chlebíček

3 hlasy
1h a 25min 888kJ 99 Kč
Jahody se zmrzlinou a mandlemi

Jahody se zmrzlinou a mandlemi

3 hlasy
20min 588kJ 180 Kč

Podobné recepty

Ryba s jablky a celerem

Ryba s jablky a celerem

10 hlasů
50min 381 kJ 160 Kč
Zapékaná treska

Zapékaná treska

9 hlasů
1h a 5min 316 kJ 240 Kč
Ryby na rajčatech

Ryby na rajčatech

7 hlasů
55min 316 kJ 190 Kč
Pikantní pečený pstruh

Pikantní pečený pstruh

12 hlasů
60min 170 kJ 210 Kč
Makrela na zázvoru

Makrela na zázvoru

10 hlasů
45min 563 kJ 95 Kč
Treska s mandlemi

Treska s mandlemi

7 hlasů
1h a 10min 366 kJ 125 Kč

Články nejen o vaření