Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Panenka na rozmarýnu

Mikeš
13hlasů
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

653 kJ

energetická hodnota na 100g

140 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky7g sacharidy7g bílkoviny

Vepřová panenka pečená s kořením a zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 750 g vepřové panenky
  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1 lžíce sušeného rozmarýnu
  • 1 lžička soli
  • 500 g červených brambor
  • 200 g baby karotky
  • 1 ks červené cibule
  • 6 lžic olivového oleje

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 200 °C.
  • Tymián, papriku, rozmarýn a sůl promíchejte v malé misce.
  • Oloupané, nakrájené brambory, nakrájenou cibuli a nakrájenou mrkev dejte do mísy, přidejte olej a 1 polévkovou lžíci směsi koření, dobře promíchejte.
  • Zeleninu dejte do zapékací misky a pečte 15 minut za občasného zamíchání.
  • Do vepřového masa vetřete 2 lžíce oleje a rovnoměrně vetřete zbývající směs koření.
  • Zeleninu v misce přesuňte k jedné straně mísy a do mísy vložte maso.
  • Pečte 20 - 30 minut, podle velikosti masa.
Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Plněné vepřové se švestkami na víně

Plněné vepřové se švestkami na víně

15 hlasů
1h a 15min 906 kJ 170 Kč
Vepřové v kiwi omáčce

Vepřové v kiwi omáčce

12 hlasů
45min 652 kJ 190 Kč
Pečený bůček se zeleninou

Pečený bůček se zeleninou

9 hlasů
35min 496 kJ 135 Kč
Vepřová panenka s chřestem

Vepřová panenka s chřestem

14 hlasů
50min 576 kJ 195 Kč
Pikantní fazolový guláš

Pikantní fazolový guláš

15 hlasů
1h a 35min 406 kJ 170 Kč
Marinovaný vepřový bok

Marinovaný vepřový bok

16 hlasů
2h a 20min 583 kJ 175 Kč

Články nejen o vaření