Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Bůček pečený na šalvěji

Mikeš
12hlasů
Hodnotit

3h a 55min

10min příprava

3h a 45min vaření

1804 kJ

energetická hodnota na 100g

250 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:45g tuky0g sacharidy7g bílkoviny

Pomalu pečený bůček.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 palice česneku - stroužky oddělené
  • 2 kg bůčku s kostí AQ - nařezaná kůže
  • 60 ml olivového oleje
  • 2 lžíce hrubé mořské soli
  • 1 svazek šalvěje - velký svazek

Postup přípravy

  • Troubu předehřejte na 160 °C.
  • Neoloupané stroužky česneku dejte na dno pekáčku.
  • Bůček pomažte olivovým olejem a vetřete do něj sůl, pak jej položte do pekáčku – kůží dolů – a pečte tři hodiny.
  • Zvyšte teplotu na 180 °C, obraťte bůček, přidejte šalvěj a dalších 30 – 45 minut dopečte, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka

17 hlasů
1h a 50min 849 kJ 270 Kč
Kotlety s cibulí

Kotlety s cibulí

19 hlasů
50min 718 kJ 130 Kč
Vepřové maso s medovou marinádou

Vepřové maso s medovou marinádou

19 hlasů
60min 959 kJ 130 Kč
Vepřové medailonky

Vepřové medailonky

11 hlasů
45min 638 kJ 145 Kč
Vepřové kotletky s fenyklem

Vepřové kotletky s fenyklem

11 hlasů
2h a 5min 687 kJ 160 Kč
Vepřové kotlety s medovou marinádou

Vepřové kotlety s medovou marinádou

18 hlasů
1h a 15min 568 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření