Prostreno.cz

Znojemská s rýží recept

Znojemská s rýží je tradiční česká klasika, kterou si zamilujete

09.04.2014 lentilka
2h a 5min

15min příprava

1h a 50min vaření

321 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji.
  2. Hovězí plátky mírně naklepejte. Po stranách je nařízněte, aby se nekroutily. Osolte a opepřete je z obou stran. Postupně je dávejte do hrnce. Nechte maso zatáhnout.
  3. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
  4. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky.
  5. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,10 g
  • Sacharidy:

    99,36 g
    • Cukry:

      6,20 g
  • Tuky:

    158,45 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

76 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Znojemská s rýží recept

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba