Prostreno.cz

Polévka z rajčat a paprik

Výborná zeleninová polévka z paprik a rajčat s tymiánem.

13.04.2014 lanvin
1h a 5min

30min příprava

35min vaření

156 kJ / 37 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Papriky nakrájejte na čtvrtky, rozložte je na plech s pečícím papírem a grilujte v troubě pod grilem přibližně 10 minut.
  2. Pak papriku zabalte do potravinářské folie a nechte 20 minut ležet.
  3. Papriky rozbalte, odstraňte z paprik slupky a papriky nakrájejte.
  4. V hrnci na oleji orestujte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte rajčata, zalijte vývarem, dochuťte solí, pepřem, cukrem, přidejte snítku tymiánu a vařte přibližně 15 minut.
  5. Nakonec přidejte nakrájené papriky. Podávejte ozdobené tymiánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,34 g
  • Sacharidy:

    146,08 g
    • Cukry:

      31,34 g
  • Tuky:

    58,44 g
  • Vláknina:

    14,73 g

Aktivita pro spálení:

132 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí polévka se ztracenými vejci

(19 hlasů)
25min
302 kJ

Zeleninový krém s vejci

(21 hlasů)
45min
401 kJ

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
476 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z rajčat a paprik

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba