20min
20min příprava
0min vaření
1033 kJ
energetická hodnota na 100g
105 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky15g sacharidy16g bílkoviny
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
5 plátků
žitného chleba
50 g
másla
10 ks
ančoviček
3 ks
vajec
- natvrdo uvařené
1/2 lžíce
hořčice
3 špetky
soli, cukru a pepře
Na omáčku
150 g
crème fraîche
2 lžíce
kopru
- jemně nasekaného
Na ozdobu
5 snítek
čerstvého kopru
Postup přípravy
Z chleba vykrojte čtverce a namažte je máslem.
Na chleba rozdělte nakrájená vejce a ančovičky.
Ingredience na omáčku smíchejte dohromady.
Na každý plátek chleba dejte lžičku omáčky a ozdobte koprem.