Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové maso dušené se zeleninou

Mikeš
12hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

543 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky3g sacharidy8g bílkoviny

Vepřová kýta s fazolovými lusky a cibulí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g vepřové kýty
  • 2 ks červené cibule
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžička soli
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 200 ml smetany
  • 250 g zelených fazolek - nebo cukrového hrášku

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na kostky, nebo proužky, cibuli nakrájejte na plátky a obojí orestujte na másle.
  • K masu přidejte fazolky, nebo hrášek, zakápněte sojovou omáčkou, přidejte smetanu a duste, až je maso měkké.
  • Podle chuti osolte a podávejte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Panenka na rozmarýnu

Panenka na rozmarýnu

13 hlasů
60min 625 kJ 140 Kč
Vepřové kostky na černém pivu

Vepřové kostky na černém pivu

9 hlasů
1h a 20min 654 kJ 205 Kč
Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

13 hlasů
1h a 5min 595 kJ 95 Kč
Šalvějové medailonky s krémovou polentou

Šalvějové medailonky s krémovou polentou

12 hlasů
1h a 15min 819 kJ 210 Kč
Plněná vepřová panenka

Plněná vepřová panenka

14 hlasů
50min 871 kJ 135 Kč
Kotlety pečené v alobalu

Kotlety pečené v alobalu

11 hlasů
1h a 15min 414 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření